Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 19 Mayıs 2023

Urla’da Yeni Bir Lezzet Durağı: Armi Restoran kapılarını açtı

Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Ege’nin turizm cenneti konumunda yer alan İzmir’in Urla ilçesinde, yemek tutkunları için yeni lezzet durağı Armi Restoran kapılarını misafirlerine açtı. Armi, Antakya Mutfağına özgü yöresel lezzetleriyle Urla’da bir lezzet durağı olmayı amaçlıyor.İzmir’in Urla ilçesinde İskele bölgesinde yer alan, İş adamı Nuri Gül’ün işletmeciliğini yaptığı Armi’nin açılışı, 12 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleşti. ‘Sade ve şık’ temasıyla gerçekleşen açılış programına Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, MHP Urla İlçe Başkanı Tercan Ayhan, iş insanları ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Üç farklı konsept ile Armi çatısı altında hizmet vermeye başlayan işletme, doğal malzemelerle dekore edilen restoran, zarif atmosferi ve lezzetli menüsüyle yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.
ANTAKYA MUTFAĞI FARKI İLE UNUTULMAZ TATLARİşletme sahibi olan Nuri Gül, menüdeki yemeklerin tamamının günlük hazırlandığını, gelen misafirlerin gerek konsept gerek lezzet olarak memnuniyet duyacağını belirtiyor. Armi Restoran’ın menüsünde, Antakya Mutfağına özel yöresel lezzetlerin yanı sıra Armi Özel lezzetleri de yer alıyor.
AÇILIŞTA YOĞUN İLGİ
Armi Restoran’ın açılışı, İzmir’in yerli ve yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen bölgelerinden biri olan Urla’da büyük bir ilgi gördü. Restoranın sahibi Nuri Gül, konuklarına benzersiz bir deneyim sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.LEZZET TUTKUNLARI İÇİN BENZERSİZ BİR DENEYİM
Armi Restoranı, lezzet tutkunlarının ve şık bir atmosferde yemek yemek isteyenlerin uğrak noktası olmaya aday. İzmir Urla’da seyahat edenler, restoranın taze ve lezzetli yemekleri ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirler.
CANLI MÜZİK CANLI BAHÇE
Armi Restoran ayrıca birbirinden güzel yemeklerin yanında misafirlerine canlı müzik keyfi de yaşatmak istiyor. Armi’nin bahçesine kurulan canlı müzik sahnesinde tanınmış şarkıcı ve gruplar en güzel şarkılarını Armi’nin misafirleri için söyleyecek.
ÇİMLER ÜSTÜNDE ARMİ KEYİF
Armi Restoran ayrıca Armi Keyif ismini verdikleri alanda misafirlerinin çimler üzerinde keyifli saatler geçirmesini amaçlıyor. Armi Keyif, Pub ve çimen alanıyla en güzel sohbetlerin vazgeçilmez alanı olacak. Armi Keyif olarak ilerleyen günlerde alanında uzman kişiler tarafından yoga ve çocuk jimnastiği gibi aktiviteler de yer alacak.
Armi Restoran, tüm Urla’lıları ve Urla’ya gelen misafirlerini İskele Caddesi no:161’deki adresinde bekliyor.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster