Ana Sayfa Gündem, Siyaset 12 Haziran 2023

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gerginlik! Arbede yaşandı…

İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi, . Başkanvekili Mustafa Özuslu başkanlığında 12 Haziran 2023 Pazartesi günü gerçekleşti.
Yoğun tartışmaların yaşandığı meclis toplantısında AK Parti Menemen Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu’nun konuşmasını gerçekleştirmek üzere yanında valiz ile kürsüye çıktı. Demircioğlu konuşmasında seçimlerden sonra bir tebrik beklediklerini belirtirken muhalefeti eleştirdi. Konuşmasının sonunda valizinden çömlek çıkartarak “Değerli meclis üyelerimiz, Menemen’in çömleği meşhur. Bu nedir Menemen’in çömleği. Bakın bu çömlek hala ulusalda ve yerelde yayımlanan haberleri duymayanlar için. Bu sesi yükseltiyor. Bu gramofon seçim sonuçlarını duymayanlar için… Valizde bir büyüteç var, o da görmeyenler için… Bir de soda var, hazmetmeyenler için…” ifadelerine yer verirken meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı.
Meclis başkanı Mustafa Özuslu’nun müdahalesine rağmen tartışma saniyeler içinde büyüdü. AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe valizi güvenlik görevlisine teslim etti. Bu esnada çıkan arbedede CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Maltepe yere yığıldı.
Tartışma esnasında İzmir Büyükşehir Belediyesi  İzmir Büyükşehir Belediyesi kanalı İzmir Tube’ye yansıyan görüntüler sizlerle…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster