Ana Sayfa Genel, Gündem 12 Mayıs 2023

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Urla’ya 3 Yatırım!

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklanan yatırım programında İzmir’in Urla ilçesinde 3 projenin hayata geçirileceği belirtildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan yatırım programında ilçedeki spor tesislerinin azlığı ve yetersizliğini gidermek adına Spor Salonu ve bir okula Halı Saha yapı belirtilirken gençlerin aktivite merkezi olarak bilinen Gençlik Merkezi yapımına da en kısa sürede başlanacağı belirtildi.
İçinde içinde voleybol ve basketbol sahalarını barındıran, 1500 kişilik tribün kapasitesi ile ilçenin profesyonel liglerde rahatlıkla kullanabileceği Spor Salonu’nda sporcu barınma merkezleri de yer alacak. Öncelikli olarak spor salonu projesine başlanarak dünya standartlarında inşa edilecek olan tesisin 2024 yılında hizmete girmesi hedefleniyor.
İlçenin önemli eksiği Gençlik Merkezi
Urla’da yaşayan gençlerin bir araya gelebileceği, Bakanlık tarafından yatırım programına alınan Urla Gençlik Merkezi projesinde aktivite, toplantı, etkinlik, sosyalleşme, oyun odaları yer alıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, “Bir sporcu merkezi haline gelecek olan Urla’mız için talepleri dinledik, yetkili makamlara ulaştırdık ve yatırım programına dâhil edilmesini sağlamanın gururunu yaşamaktayız. Sayın Bakanımıza ilçemizin eksiklerini ilettik, kendileri de ilçemiz ziyaretlerinde yerinde incelemelerde bulundu. Bu projeyle birlikte Urla 2. Salonuna kavuşacak. Aynı zamanda mevcut salonumuz da modernize edilerek, tribün kapasitesi arttırılarak Urla sporuna hizmet etmeye devam edecek. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Urla için yapılması gereken ne var yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster