Ana Sayfa Gündem, Siyaset 12 Mayıs 2023

CHP İzmir’den ‘İktidar Yürüyüşü’! Soyer; “Baharı bayram gibi kutlayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Demokrasi’ye Işık Yak sloganıyla fener alayı ve kortej düzenledi.
Fahrettin Altay Meydanı’ndan başlayan, İzmirspor Metro İstasyonu’nda sona eren yürüyüşün ardından konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Harika bir yürüyüştü, çok coşkuluydu, çok güzeldi, harikaydınız. Baharı bayram gibi kutlayacağız” dedi.
Düzenlenen etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Soyer; “Baharı bayram gibi kutlayacağız”
Yaklaşık 5 bin kişinin katılım gösterdiği etkinlikte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Harika bir yürüyüştü, çok coşkuluydu, çok güzeldi, harikaydınız. Az kaldı; bayramımızı kutlamaya 4 gün kaldı. O günü büyük bir zafer coşkusuyla, büyük bir bahar bayramı gibi, demokrasi bayramı gibi kutlayacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster