Ana Sayfa Gündem 17 Haziran 2023

İzmir’in Urla ilçesinde genç kadın pansiyon odasında ölü bulundu

Bir süredir eşi R.Y. (26) ile birlikte İzmir’in Urla ilçesinde bir pansiyonda kalan Dudu Y. (21) pansiyon odasında boynundan kablo ile boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, 16 Haziran 2023 Cuma günü akşam saatlerinde meydana geldi. Bir süredir pansiyonda konaklayan R. Y. ve Dudu Y.’ye ulaşamayan pansiyon görevlileri, durumu emniyet mensuplarına bildirdi.

Sağlık görevlileri eşliğinde konakladıkları odaya giren emniyet mensupları Dudu Y.’nin cansız bedenine ulaştı. Boynundan kablo ile boğulmuş bir vaziyette bulunan Dudu Y.’nin cansız bedeni, Savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken madde bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli R.Y.’yi yakalama çalışmaları başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster