Ana Sayfa Genel, Gündem 17 Haziran 2023

Genç kadın pansiyon odasında ölü bulunmuştu! Şüpheli eş yakalandı…

İzmir’in Urla ilçesinde eşi Rıfat Y. (26) ile birlikte bir süredir kaldıkları pansiyonda kablo ile boğularak öldürülmüş olarak bulunan Dudu Y. (21), 17 Haziran 2023 Cumartesi günü ikindi namazına müteakiben son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, 16 Haziran 2023 Cuma günü İzmir Urla ilçesinde Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde bir pansiyonda meydana geldi. Bir süredir pansiyonda konaklayan, yaklaşık 8 ay önce evlenen Rıfat ve Dudu Y. çiftine ulaşamayan pansiyon görevlileri, durumu emniyet mensuplarına bildirdi.
Sağlık görevlileri eşliğinde konakladıkları odaya giren emniyet mensupları Dudu Y.’nin cansız bedenine ulaştı. Boynundan kablo ile boğulmuş bir vaziyette bulunan Dudu Y.’nin cansız bedeni, Savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Gerçekleşen otopsi işleminin ardından Dudu Y. 17 Haziran 2023 Cumartesi günü ikindi namazına müteakiben Urla Çarşı Hoca Ali Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Dudu Y.’nin annesi Fatma Önal ve babası Salih Önal’ın derin üzüntü yaşadıkları cenaze törenine akrabaları, sevenleri ve Urlalı vatandaşlar katıldı.Şüpheli Rıfat Y., Konak’ta yakalandı
Olayın ardından kendisine ulaşılamayan ve şüpheli olan Dudu Y.’nin eşi Rıfat Y., İzmir Polis birimlerin koordineli çalışması sonucu şüpheliyi Konak’ta yakalandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster