Ana Sayfa Gündem 1 Nisan 2022

Üç adaylı yarışta kazanan Aydınhan oldu! Urla Esnaf Odası’ndan 2. Aydınhan dönemi

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurulu, 31 Mart 2022 Perşembe günü Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşti. Genel Kurula Urla Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, Urla eski Belediye Başkanı Sibel Uyar, siyasi parti temsilcileri, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Hulisi Demir, ilçe oda başkanları, STK temsilcileri, esnaf sanatkarlar ve vatandaşlar katıldı.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kuruluna katılan Kaymakam Murtaza Dayanç, genel kurulun ve seçimin Urla’mıza yakışır şekilde centilmence gerçekleşeceğine inandığını belirterek, sonuçların tüm Urla esnafına hayırlı olmasını diledi.

Adayların konulmasının ardından saat 13.00’te oy atmaya geçildi. Saat 17.00′ de oy atmanın kapandığı sandıklarda oy sayımına geçildi. Geçerli 1205 oyun 483′ ünü kazanan mevcut başkan Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu seçimi kazandı.Murat Özün 410, Fırat Gül ise 312 oy aldı.

Oy sayımının tamamlanmasının ardından Aday Fırat Gül ve Başkan Ahmet Birol Aydınhan sarıldı ve birlikte katılımcıları selamladı.

Seçimin ardından konuşan Ahmet Birol Aydınhan tüm katılımcılara teşekkür ederken yönetim kurulu üyeleriyle birlikte güzel çalışmalara imza atacağını belirtti. Fırat Gül’de yaptığı konuşmada genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Aydınhan, “Güzel çalışmalara imza atacağız”

Seçimin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ahmet Birol Aydınhan “Çok kıymetli esnaf ve sanatkârlarımız; Urla esnaf ve sanatkârlarına yakışan bir genel kurulu geride bırakmış olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz Seçimli Olağan Genel Kurul’da şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime bir dönem daha hizmet verme yetkisi verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inancım tam” dedi

Fırat Gül ve Murat Özün’den teşekkür mesajı

Genel kurulda yarışan diğer iki aday Fırat Gül ve Murat Özün’de sosyal medya hesaplarından yol arkadaşlarına ve destek verenlere teşekkür mesajı yayınladı.

Fırat Gül açıklamasında “Sevgili Urlalılar, çok değerli Esnaf ve Sanatkâr dostlarım, Sizlere hizmet etmek için yola çıktığım ilk günden bu güne büyük bir aile olarak çalışmaktan son derece mutlu olduğum beni yalnız bırakmayıp aynı amaç için listeyi paylaştığım ekibime, bize inanan, yanımızda yer alıp katkı koyan bizlere bu gurur verici süreci yaşatan herkese; birbirinden kıymetli bütün Esnaf kardeşlerime sonsuz saygı ve sevgiyle teşekkür ederim…İyi ki varsınız. Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminde esnafımızın teveccühü ile A.Birol Aydınhan ve ekibi görevlendirilmiştir. Aydınhan ve ekibini kutluyorum. Urla’mıza ve Esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Özün yaptığı açıklamada “Odamızın olağan genel kurulunu, ilçemize yakışır, güzellik ve nitelikte gerçekleştirdik. Odamıza kayıtlı yaklaşık 1900 üyenin 1200’ünün katılımı ile gerçekleşen seçimde sergilenen tablo, inanın ki gururumuzu artırdı. Yaklaşık 6 ay boyunca yürüttüğümüz seçim çalışmalarında bizlere kalplerini açan, işyerlerinde mükemmel bir misafirperverlik sergileyen Urla Esnafımıza minnettarım. Urla’da faaliyet gösteren tüm esnafımıza bu davranışları nedeniyle tek tek teşekkür ederim. Bir büyük teşekkürü de ekibimizde yer alan yol arkadaşlarıma sunmak isterim. 180 gün boyunca, kendi işlerini bırakıp, seçim çalışmalarına gerek maddi gerekse manevi destek verip, projelerimizi esnafımıza anlatma yönünde büyük çaba harcayan bu dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepiniz sağolun iyi ki varsınız. Kıymetli vakitlerini ayırarak, şahsıma ve ekibime güvenerek 410 oy ile bizi gururlandıran esnaflarımıza da SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Hep dediğim gibi, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.

Seçimi kazanan A.Birol Aydınhan ve diğer aday Fırat Gül’ü tebrik ederim. Urla için her biri ayrı değere sahip esnafımıza, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur, bereket diliyor, yarın idrak etmeye başlayacağımız mübarek Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster