Ana Sayfa Gündem 3 Aralık 2021

Urla Kadın Kooperatifi 7 Yaşında!

3 Aralık 2014 tarihinde, ilçemizdeki kadınlara iş istihdamı yaratma ve kadınları topluma kazandırma misyonuyla 80 ortak ile kurulan Urla Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifi 7. yaşını kutladı.
Balıklıova, İskele ve Urla merkezdeki emekçileriyle birlikte eşzamanlı olarak gerçekleşen kutlama programında pasta kesildi.

“Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz”
Kooperatif ortakları, pasta kesiminden önce “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları ve alkışlarla 7. yıl coşkusunu kutladı.

7 yıllık süreç içerisinde büyüyen, Üretim belgesi bulunan ve tüm Türkiye’ye ve zincir marketlere ürün tedarik etme noktasına gelen Urla Kadın Kooperatifi aynı zamanda da Avrupa başta olmak üzere çeşitli ülkelere ihracata devam ediyor…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Dayanç’tan Bayram Ziyaretleri

Dayanç’tan Bayram Ziyaretleri

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster