Ana Sayfa Spor 1 Nisan 2022

Yarımada Derbisinin Kazananı Urla!

Bahri Karataş (KHA)

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde bugün Yarımada derbisi oynandı. Çeşme Belediye Spor Bayan Basketbol ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Urla Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı maçı farklı bir skorla 121- 59 kazandı. Yeşil beyazlı oyuncular, bu hafta kendi sahasında ligin son maçını oynayacakları Samsun İhtisas Bayan Basketbol takımı maçını kazanmaları durumunda ligde kalışını ilan edecek.

Bayan Basketbolcular maçı kazanmak için baştan sona canla başla mücadele etti. Bütün periyotlari kazanan Urla’ nın kızlarında Sevgi Güleç 28, Avinar Kaya 23,Beril Arık 22, Akillah Maisha 19 ve İpek Garip 14 sayı ile takımın en skorer oyuncuları oldu. Antrenör Hakan Yiğit ve yardımcısı Çağatay Saltık, galip gelen oyuncularına teşekkür etti. Urla Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı ligin son maçını bu hafta kendi sahasında Samsun İhtisas Kulübü ile karşılaşacak.Yeşil Beyazlı Bayan Basketbol takımımız bu maçı kazandıkları taktirde ligde kalışını ilan edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster