Ana Sayfa Spor 18 Mart 2022

Urla Gençlik’e Amerikalı Fotomodel! Ligde kalma yolunda yeni hamle…

Bahri Karataş (KHA)

Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı yeni Amerikalı oyuncu Akilah Bethel ile anlaştı. En son savaşın yaşandığı Ukranya’nın Dinamo- NPU bayan basketbol takımında oynayan 1.83 boyundaki guard oyuncusu, ayrıca fotomodellikte yapıyor.

Eski ABD’li oyuncuları Caitlin Jenkins ile yaşanan problem sonucu yollarını ayıran Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, yeni yabancı oyuncu arayışına girdi. Yeşil beyazlı kulüp yönetimi çeşitli ülkelerde oynayan ve en son Rusya ile savaş yaşayan Ukranya’nın Dinamo- NPU takımında forma giyen 29 yaşındaki Akilah Bethel ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Son iki maçına ABD’li oyuncusu olmadan çıkan ve ligde düşme korkusu yaşayan temsilcimiz, bu transfer ile kadrosunu güçlendirdi.

11 numaralı fomayı giyecek olan güzel oyuncu Bethel,ayrıca fotomodellik de yapıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster