Ana Sayfa Spor, Yazarlar 1.09.2022 814 Görüntüleme

Urla’da Nefes Can anısına basketbol turnuvası…

Maçlarda elde edilecek gelir, KİTVAK’a bağışlanacak

Bahri Karataş (KHA)

Urla Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı antrenörü Çağatay Saltık ve kanser hastalığına yenik düşen Nefes Can’ın ailesinin desteklediği “Nefes Can Anısına Kadın Basketbol” turnuvası 5- 6 Eylülde üç takımın katıldığı turnuva da adı yaşatılacak.

Urla 12 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvaya, Urla Gençlik Spor Kulübü, Turgutlu Belediye Spor ve Karşıyaka Çarşı bayan basketbol takımları katılıyor.

Maçlarda elde edilecek gelir, kanserle savaşan çocukların ve ailelerinin destekçisi ĶİTVAK’ a bağışlanacak. Bağış yapmak isteyenlerin de banka iban numaralarına yatirabilecekleri belirtildi.  Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı antrenörü Çağatay Saltık ve Nefes Can’ ın ailesi KİTVAK’ı ziyaret etti.

Vakıf yöneticisi; “Nefes Can’ın ailesi ve Urla Gençlik Spor Kulübü yetkililerini ağırladık. Kendileriyle hem Nefes Can anısına yapılacak turnuva detaylarını hem de daha sonra ne gibi yeni projeler yapabileceğimizi görüştük. Acılarına rağmen çocuklarının ismini yaşatabilmek ve başka zorluk çeken ailelerin acılarını hafifletebilmek adına çıktıkları bu anlamlı yolda bu güzel aileye şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster