Ana Sayfa Spor, Yaşam 26 Ağustos 2021

TKBL’de Kura Çekimi gerçekleşti! İşte temsilcimizin hafta hafta rakipleri…

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 2021-2022 sezonundaki maç takvimi gerçekleşen kura çekimiyle belli oldu.
24 Ağustos 2021 Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı iş adamı Ümit Arslan katıldı.

İlk hafta rakip Botaş
Kura çekimi sonucunda temsilcimizin 2021-2022 sezonunda iç ve dış sahada oynayacağı maçların haftaları belli olurken sezonun ilk maçında BOTAŞ Gelişim ile 12 Eylül Spor Salonu’nda karşılaşacağız.
Geçtiğimiz sezon dar bütçesiyle play-offlara kalmayı başaran temsilcimiz yeni sezona deneyimli antrenör Hakan Yiğit ile hazırlanıyor…

Federasyon Kupası’nda da rakipler belli oldu
Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekiminde Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası’ndaki rakipler de belli oldu.
26 Eylül – 2 Ekim tarihinde oynanacak kupada temsilcimiz C Grubu’nda yer aldı. Edremit Bld. Gürespor ,Tarsus Bld. Ve Nilüfer Bld. ile mücadele edecek olan temsilcimize başarılar dileriz…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster