Ana Sayfa Genel, Yaşam 21 Ekim 2022

Erkan Artun’a ait ‘Atlas Et’ Coşkuyla Açıldı!

Yıllardır ilçede kasaplık mesleğini icra eden Erkan Artun’a ait Atlas Et, 21 Ekim 2022 Cuma günü açıldı.
İskele Mahallesi, İskele Caddesi’nde faaliyete başlayan Atlas Et’in açılışına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, Artun ailesi ve sevenleri katıldı.
Coşkulu bir şekilde gerçekleşen açılışta konuşan Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan “Öncelikle Harun Seyhan kardeşimizi buraya davet etmek istiyorum. Yıllardır devamlı yanında yetişen kardeşleri dükkan sahibi oluyor. Bu gerçekten çok değerli, bu konuda destekleri için Harun Seyhan’a çok teşekkür ediyorum. Erkan kardeşimiz çok güzel bir işletmeyi ilçemize kazandırdı. İnanıyorum ki yılların deneyimiyle çok güzel bir işletmecilik yapacak. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi.
Harun Seyhan, gerçekleştirdiği konuşmada “Çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle ve samimiyetiyle her şeyin en iyisini hak eden Erkan kardeşime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi, ziyaretçiler işletmeyi dolaştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster