Ana Sayfa Genel 19 Ekim 2022

19 Ekim Muhtarlar Günü Urla’da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programıyla kutlandı.
Urla Muhtarlarının çelenk sunmasıyla başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programa ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçe muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemine binaen konuşmayı Urla Denizli Mahallesi Muhtarı Emre Erdoğan gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında “Muhtarlık görevini yerine getirmek zor ve büyük fedakarlıklar gerektirmektedir. Hem devleti hem de milleti temsil etme noktasında vatandaşlarımıza hizmet etmekten büyük memnuniyet ve onur duyuyoruz. Görevimiz sorunlara çözüm üretmektedir. İlkemiz devlet ve halk arasında yıkılmaz bir köprü olmaktadır. Emek ve özveriyle çalışkan tüm muhtarların bu özel gününü gönülden kutluyor, bizi bu onurlu göreve layık gören mahalle halkımıza, bizlere destek veren aza arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster