Ana Sayfa Genel, Gündem, Spor, Yaşam 21 Haziran 2021

Akpınar Urla’yı GurURLA Temsil Ediyor

Katıldığı yarışmalarda aldığı birincilikler ve derecelerle Urla’mızın gururu olan Gülşah Bircan Akpınar, Antalya’daki 120 dk dağ bisikleti yarışında birinci oldu.

Ülkemizde düzenlenen çeşitli yarışmalarda aldığı başarılı sonuçlarla milli takıma seçilen ve milli takımda ülkemizi temsil eden ilçemiz kadın esnaflarından Gülşah Bircan Akpınar, son olarak Antalya’da düzenlenen “120 dakika Dağ Yarışında” 19-29 yaş arası kadınlar kategorisinde birinci oldu.

Aldığı birinciliği ilçemize armağan eden Akpınar, Urla’mızın en genç kadın esnafı olarak Zeytinalanı’nda pilates stüdyosunun ve Dur Market’in işletmeciliğini yapıyor. Pilates stüdyosu ve market idare etmesinin yanı sıra Milli sporculuk kariyerini devam ettirerek ulusal ve uluslararası yarışmalarda Urla’mızı temsil ediyor.

Kadınların her alanda kendi ayakları üstünde durabildiğini bir kez daha gösteren genç sporcumuza katılacağı yarışmalarda başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster