Ana Sayfa Genel, Gündem 18 Nisan 2023

Disk Emekli-Sen Urla Şubesi Açıldı

Bir süre önce yenilenen Disk Emekli-Sen Urla Şubesi Birnur Akgül başkanlığında yenilenen yönetim kurulu ile birlikte tekrardan faaliyete geçti. Akgül’ün yoğun mesaisi ile örgütlenme çalışmalarının sonuna gelen şube, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü yeni ofisine kavuştu.
Gerçekleşen açılışa DİSK önceki dönem Genel Sekreteri, 24, 25 ve 26. Dönem Milletvekili Musa Çam, önceki dönem Urla Belediye Başkanlarından Bülent Baratalı, Disk Emekli-Sen MDK Başkanı Hüseyin Özkaynak, Yarımada Bölge Temsilcisi Ayşe Kırındı, sendikanın çevre illerdeki şube başkanları ve yöneticileri, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, Disk Emekli-Sen üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Urla’nın önemli bir eksiğinin giderildiğini belirten Bülent Baratalı gerçekleştirdiği açılış konuşmasında “Urla’nın DİSK Emekli-Sen gibi önemli bir örgüte ihtiyacı vardı. Sendikamıza başarılar diliyorum. DİSK önemli bir örgüttür. Ben de 12 Eylül’den sonra DİSK’in avukatlığını yaptım. Ayrıca Genel-İş Sendikası’nın kurucuları arasındaydım. DİSK’in, hemen hemen bütün başkanlarını tanırım. Urla Şubesi’nin başında örgütlenmeyi iyi bilen Birnur Akgül var. Emekli-Sen MYK’sında da yakın arkadaşım Ercan Çınarlı var. Urla Emekli-Sen, emeklilerimizin daha huzurlu, daha refah içinde yaşaması için mücadele edecektir. Kendilerine başarılar diliyorum. Urla’nın önemli bir eksikliği giderildi” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster