Ana Sayfa Genel, Gündem 23 Nisan 2023

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nden anlamlı 23 Nisan kutlaması…

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Urla’da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
Urla Cumhuriyet Meydanı’ndan düzenlenen çelenk sunma törenine ve Urla 12 Eylül Stadyumu’ndaki kutlama programına katılan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri anlamlı bir kutlamaya imza attı.
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun projelerini ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi modelini anlatmak için çalışmalarını sürdüren ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninde ellerindeki balonları gökyüzüne salarak, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nde hayatını kaybeden çocukları andı.
Bilindiği üzere, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nin ardından depremde hayatını kaybeden çocukların mezarına balon asılmıştı. Yaklaşık 50 gönüllü yaptığı bu anlamlı anma ve kutlama ile Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısını hatırlattı…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster