Ana Sayfa Genel, Yaşam 13 Eylül 2022

Urla’da binlerce kişi 100. yılı coşkuyla kutladı! Yüksek Sadakat geceyi renklendirdi…

12 Eylül 1922 Urla'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamaları gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı.

12 Eylül 1922 Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamaları gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Urla Mermerli Çeşme’den Urla Cumhuriyet Meydanı’na düzenlenen kortej yürüyüşüyle başlayan kutlama programı, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda ve Urla Yıldıztepe Şehitliği’nde düzenlenen törenlerle devam etti. Gün boyunca Urla sokaklarında bando takımı ve halk oyunları ekibi renkli görüntülere imza attı.
Cansu Kırca ve Yüksek Sadakat Kurtuluşun 100. Yılında Sahne Aldı
Kurtuluş coşkusu, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Cansu Kırca ve Yüksek Sadakat konseriyle devam etti.
Urlalılar keyifli saatler yaşarken Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Sadakat grubuna çiçek takdim ederken yaptığı konuşmasında “Bugün senin günün Urla’m. Bugün kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşıyoruz. Ve daha nice yüzyıllar kurtuluşumuzu kutlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster