Ana Sayfa Spor, Uncategorized 23 Mart 2022

İyi mücadele galibeyete yetmedi! Temsilcimiz deplasmanda mağlup…

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde zorlu rakip Turgutlu Belediye Spor Bayan Basketbol Takımı ile deplasmanda temsilcimiz, parkeden 75- 66 mağlup ayrıldı

Ligin 27.Haftasında Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Turgutlu Belediye Spor Bayan Basketbol takımı ile karşılaşan Urla Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, baştan sona oldukça çekişmeli geçti. Yeşil beyaz formalı temsilcimizde, Beril Arık 26, ABD’li Akilah Maisha Bethel 13 ve Sevgi Güleç 11 sayıya imza attı.

Maçın sonunda Turgutlu Belediye Spor parkede 75- 66 galip ayrıldı. Urla Gençlik Spor Kulübü, bu hafta sonu sahasında ligin 2. sırasında bulunan Mersin MSK ile karşılaşacak. Temsilcimiz galibiyet alarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster