Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Uncategorized 30 Mart 2023

CHP Urla’da tepkiler çığ gibi büyüyor! Önceki dönem il yöneticisi Kıdal’dan tepki!..

Şenol Aslanoğlu başkanlığında 29 Mart 2023 Çarşamba günü toplanan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, bir yıldır İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevinde bulunan Pelin Karasakal’ı CHP Urla İlçe Başkanı’nı olarak atadı.

Yapılan atamanın ardından Urla Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Urla İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Ulçay’ın istifası ile birlikte tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yapılan atamaya bir tepki de önceki dönem İzmir İl Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyesi Emine Kıdal’dan geldi.

Bu güne kadar partide çeşitli görevlerde bulunan Kıdal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “34 yıllık CHP ailesi üyeliğim diye başlamak istiyorum cümleme çünkü ben ilçe başkanlığına doğmuş ve büyümüş bir cumhuriyet kadınıyım.Bilenler bilir..Ama bu gün karşılaştığım atama benim doğup büyümüş olduğum ilçeme bir darbe girişimi olarak adlandırıyorum.Atanmış olan Gençlik Kollarında Örgütlenebilmeyi bırakın ideolojik olarak bile 6 okun ilkelerini sırasıyla sayamayacak  durumda olan genç kadınımıza proje kadını olmak yerine bileğinin hakkıyla seçimle ve mücadeleyle,demokrasiyle başa gelmesi gerektiğini aktara bilmek isterdim…6 yıldır her mahallede emeği sonsuz olan KADIN KOLLARIMIZIN bu USULSÜZ ATAMA ÜZERİNE İSTİFASINI üzüntü ile duymuş  bulunmaktayım.Bu emeği bile istifaya zorlayan bu atamayı doğru bulmuyor ve gönülden  URLA CHP ailesine sükunet ve sabırlar diliyorum…’ ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Urla’da Kumarcılara Baskın

Urla’da Kumarcılara Baskın

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster