Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam 9 Haziran 2021

Urla’da Kumarcılara Baskın

Bahri Karataş ( KHA)

İzmir’in Urla Ilçesinde, kumar oynanan iki işyerine baskın yapan polis, kumar oynayan 11 kişi ile onlara yer temin eden 3 işletmeciye toplam 44 bin TL idaripara cezası uygulandı.

Kumarla mücadele kapsamında ilçe ekipleri, kumar oynadığı ihbarını aldı.Polis, 2 adrese eş zamanlı olarak yaptığı operasyonlarda, çok sayıda İskambil Kağıdı, Okey Takımı, Yazboz Kağıdı ele geçirdi. Kapalı alanda kumar oynadığı tespit edilen 11 kişiye “Kabahatler Kanunu ve Covid-19 tedbirleri kapsamında Sosyal Mesafe” kuralını ihlal etmekten idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan operasyonda 1 adet tabanca, 32 mermi ve 10 adet tüfek fişeği ele geçirildi.

Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan Şüpheliler C.S., Ş.T. ve M.A. isimli şahıslar hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bimekan haline getirilen Mermerli Çeşme ve Adres kavşağı civarında bulunan 2 işyeri Belediye Zabıta ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster