Ana Sayfa Gündem 13 Haziran 2022

AK Partili Bekle’den Urla Programı! Roman vatandaşlara 2022 yılı sonu için müjde…

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü Urla’da bir dizi program gerçekleştirdi.AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Barış Bükülmez ile birlikte ilçenin Sıra Mahallesi’nde yaşayan Roman Vatandaşları ziyaret eden Bekle, yapılması planlanan toplu konutla ilgili müjde verdi. Vekil Bekle, ilçenin İçmeler Mahallesi’nde Roman vatandaşlar için yapılması planlanan sosyal konutun temelinin bir aksilik yaşanmazsa 2022 yılının sonunda atılacağının bilgisini paylaştı.
Vatandaşların sorunlarını ve dileklerini dinleyen Bekle, daha sonra İçmeler Mahallesi’ni ziyaret ederek sosyal konutun yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.İlçe merkezinde teşkilatla bir araya geldi
Vekil Bekle, Sıra ve İçmeler Mahallesi’ndeki çalışmalarının ardından Urla Cumhuriyet Meydanı’nda partililerle bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet eden Bekle, programına Konak ilçesinde devam etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster