Ana Sayfa Gündem, Uncategorized 18 Temmuz 2022

Urla’nın Torasan Mahallesi’ndeki yangın kontrol altına alındı

17 Temmuz 2022 Pazar günü akşam üstü saatlerinde İzmir’in Urla ilçesine bağlı Torasan Mahallesi’nde çamlık alanda yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler müdahale etti.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, iki helikopterin müdahalesi ve görevlilerin üstün çabasıyla kontrol altına alınabildi. Özellikle rüzgarın şiddetinden kaynaklı olarak yerleşim yerlerine yaklaşma tehdidi bulunan yangının söndürülmesinin ardından Torasan Mahallesi Muhtarı Günay Gül Urla Yakamoz Haber’e yaptığı açıklamada “Mahallemiz sınırları içerisinde, akşam üstü saatlerinde elektrik kablolarından çıkan bir yangın meydana geldi. Ekiplerimizin hızlı müdahalesi ve gayretiyle şiddetli rüzgara rağmen yangın kontrol altına alındı. Büyüyebilecek olan bir yangın en az zararla engellendi. Konum olarak rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine ulaşabilecek olan bu yangının söndürülmesinde faaliyet gösteren İtfaiye Ekiplerine, Orman Müdürlüğü Ekiplerine, Sayın Kaymakamımız Murtaza Dayanç’a, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli’ne ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster