Ana Sayfa Gündem, Uncategorized, Yerel Yönetimler 12 Ağustos 2022

Urla Yakamoz Haber Çeşmealtı Sokaklarındaydı! İşte çalışmalarda son durum…

Urla Yakamoz Haber olarak son günlerde gündemde olan Çeşmealtı bölgesini ziyaret ettik.
11 Ağustos 2022 Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. İncelemeler kapsamında Denizli Mahallesi Muhtarı Emre Erdoğan ve Güvendik Mahallesi Muhtarı Gökhan Balıkçıoğlu ile bir araya gelerek mahallelerdeki çalışmaların kış ayları için gerekliliğini ve güncel şikayetlerini dinledik. Mehmet Ali Aygüven Caddesi’nde devam eden çalışmaların önümüzdeki hafta sona ermesi beklenirken altyapı çalışmalarını gerçekleştiren İZSU Genel Müdürlüğü ve ilgili birimler tarafından da çalışmalar yakından takip ediliyor.
Denizli ve Güvendik mahalleleri kışa hazır!
Urla Çeşmealtı mevkinde yağmur suyu hattı imalatı hızla tamamlanarak Denizli ve Güvendik mahalleleri kışa hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplamda 5 deşarj ve 7600 metre yağmur suyu hattını bölgeye kazandıran çalışmada, Mehmet Ali Aygüven ve Okul caddelerinde menfez, korige boru döşeme ve yağmur suyu hattı imalatında artık sona gelindi. Kış aylarında her iki mahallede yaşanan su baskınlarının önünü alacak yatırımın kısa sürede sonuçlanacağı belirtilirken mahalle muhtarları Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulundu.
“Kış aylarında yaşadığımız mağduriyet sonunda giderildi”
Denizli Mahallesi Muhtarı Emre Erdoğan, çalışmaları yerinde takip eden Urla Yakamoz Haber’e yaptığı açıklamada “Kış aylarında büyük bir mağduriyet söz konusuydu. Yıllardır bölgemizin kanayan yarası olan yağmur suyu hattı sonunda çözüldü. Çalışmaların devamında kaldırım düzenlemesiyle birlikte mahallemiz daha da güzel bir hâl alacak. Böylesine büyük bir projenin gerçekleşmesinde başrol oynayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Başkanı Sayın Yener Kırmızıya ve ilgili birim personellerine çok teşekkür ederim” dedi.
Ara yollarda Gediz’in çalışması devam ediyor
Güvendik Mahallesi Muhtarı Gökhan Balıkçıoğlu yaptığı açıklamada “Ara mahallelerde elektrik kablolarının yer altına alınma işlemi devam ediyor. Dileriz ki en kısa sürede bu çalışmalarda tamamlanır ve vatandaşlarımız rahatlıkla seyahat edebilirler. Bugüne kadar su baskınları bizleri çok mağdur etti. Bu projenin yapılması bizleri çok rahatlattı. Mahallemizdeki yerleşik vatandaşlarımız çalışmalardan memnun. Devam eden süreçte kaldırım çalışmasıyla birlikte daha da düzenli bir mahalle olacağız. Ayrıca büyükşehir belediyemizin yaptığı çalışmanın ardından çalışmalarına devam eden elektrik dağıtım firmasının daha temiz çalışması ve yapılan güzel çalışmaya zarar vermemesi en büyük temennimiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Yollara kum dökülmüş, elektrik kabloları dışarıda
Urla Yakamoz Haber olarak bölgede çalışmaları incelerken elektrik kablolarının kaldırımlarda olduğunu ve aylardır herhangi bir müdahalede bulunulmadığını, büyükşehir belediyesi tarafından asfaltlanan Okul Caddesi’nde çalışmalarına devam eden elektrik dağıtım firmasının yollara ve kaldırımlara zarar verdiğini gözlemledik.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster