Ana Sayfa Gündem 12 Ağustos 2022

Resmi Gazete’de Yayımlandı! İzmir’e 10 Yeni Kaymakam, 3 Vali Yardımcısı…

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 422 mülki idare amiri için yeni atama kararı alınırken, İzmir’e de 3 vali yardımcısı ile 10 yeni kaymakam atandı.
Bu kapsamda İzmir’de de 10 ilçenin kaymakamın görev yerleri değiştirilirken 3 yeni vali yardımcısı da atandı.
Kararname kapsamında; Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, Erzincan/Üzümlü Kaymakamı Nur Sevinç Özbek Çakas ve Kınık Kaymakamı Erol Türkmen İzmir’in yeni vali yardımcıları oldu.
Kararname ile ayrıca Emin Kaymak Bayındır Kaymakamı, Eyüp Kaykaç Karaburun Kaymakamı, Mehmet Şerif Olçaş Seferihisar Kaymakamı, Mehmet Maraşlı Çeşme Kaymakamı, Ali Edip Buldan Dikili Kaymakamı, Mehmet Türköz Foça Kaymakamı, Özkan Demir Karşıyaka Kaymakamı, Avni Oral Bergama Kaymakamı, Zekeriya Güney Aliağa Kaymakamı ve Abdurrahman Çelebi de Kınık Kaymakamı olarak atandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Göztepe’de 5 Ayrılık

Göztepe’de 5 Ayrılık

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster