Ana Sayfa Gündem, Uncategorized 3 Ocak 2023

Çıtır Ocakbaşı’ndan Görkemli Açılış

İşletmeciliğini Hulusi Gürgey’in yaptığı Çıtır Ocakbaşı, 30 Aralık 2022 Cuma günü görkemli bir törenle  açıldı.
Urla’nın merkezinde yer alan yer alan işletme, eşsiz lezzetleri ve eğlenceli fasıl geceleriyle faaliyete başladı. Gerçekleşen açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla SS Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Urlalı esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Urla’nın köklü esnaflarından İsmet Gecikmiş “Bugün kıymetli iki kardeşimizin ilçemize kazandırdığı bu güzel işletmenin açılışı için bir araya geldik. Görüyoruz ki burada bizlere çok güzel lezzetler sunacaklar. Allah utandırmasın.” dedi.
Kurdele kesiminin ardından ziyaretçiler işletmeyi dolaştı.
Çıtır Ocakbaşı: Hacı İsa Mah. 75. Yıl Cumhuriyet Cad. No:61/A Urla İzmir0 (232) 754 99 55

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster