Ana Sayfa Gündem, Siyaset 3 Ocak 2023

Urla AK Parti Gençlik Kolları’na Enes Bilici Atandı

AK Parti Urla Gençlik Kolları’na Enes Bilici atandı. Bilici mazbatasını 14 Aralık 2022 Çarşamba günü düzenlenen törenle AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak’tan aldı.
Konya Selçuklu Üniversitesi’nde Sivil Havacılık lisans eğitimini tamamlayan Bilici, Nişantaşı Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor.
Bilici mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada “Urla Gençlik Kolları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere ışık olup gösterdiği bu yolda 2023 hedeflerimize adım adım yürüyeceğimize inancımız sonsuzdur. Urlalı sevgili genç kardeşlerimizin katılımları ve destekleriyle daha da güçlü olacağımızı biliyoruz” dedi.
Bilici’nin yönetim kurulu da belli oldu;

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster