Ana Sayfa Gündem 31 Aralık 2022

Urla’da vatandaşın huzurlu yılbaşı kutlaması için tedbirler alındı

İzmir’in Urla ilçesinde vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, genel güvenlik ve asayişin temini açısından uygulanan asayiş ve trafik tedbirlerine ek olarak ilçemiz genelinde sorumluluk bölgelerine göre İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nca ek tedbirler alındı.
Alınan tedbirler kapsamında 31 Aralık 2022 tarihinde gün içerisinde yaya ve motorize ekiplerince vatandaşların yoğun bulunduğu bölgeler, umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ve çevreleri ile trafik yoğunluğu olabilecek bölgelerde;
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce 22 ayrı noktada, 16 Asayiş ekibi, 2 Yunus unsuru, 5 Trafik ekibi ve 1 Deniz Polisi Teknesi ile sabit veya devriye halinde yaklaşık 200 personelin katılımıyla ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı’nca 10 ayrı noktada 8 Asayiş Timi ve 2 Jandarma Trafik Timi olarak 40 personelin katılımıyla genel asayiş ve trafik uygulamaları gerçekleştirilecek.
Vatandaşlarımızın kendi ve sevdiklerinin güvenliği açısında trafik kurallarına uymalarını, huzur ve güven ortamını bozacak davranış ve olayları 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmelerini rica ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster