Ana Sayfa Yerel Yönetimler 18 Mart 2022

Dayanç, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi… Çeşmealtı – Balıklıova mesaisi…

Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, şehit ve gazi yakınları ile yemekte buluştu.

Dayanç ve beraberindeki heyet daha sonra Balıklıova ve Çeşmealtı’nda muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları ve fen işleri ekibinin de bulunduğu saha çalışmasında Denizli ve Güvendik mahallelerinde incelemelerde bulunan Dayanç, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek, mevcut yolların standartlarının iyileştirilmesi, sahil bandı düzenlemesi, semt pazarı inşası ve planlanan diğer projeler konusunda vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.

Dayanç, “Çeşmealtı çok daha güzel bir yer olacak. Bu konuda iddialıyız, Çeşmealtı sahil şeridi Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri olacak. Bu bölgeye ciddi bir yatırım planımız var, yollarda yapacağımız çalışmalara önümüzdeki hafta inşallah başlıyoruz” dedi.

“Eski ilkokul binası halkın hizmetine sunulacak”

Dayanç, beraberinde ilçe milli eğitim müdürü, mahalle muhtarı ve fen işleri ekibi olmak üzere okulda incelemelerde bulundu. Yıllardır kullanılmayarak metruk hale dönüşen okul binasının bir an önce yenilenerek, bahçe düzenlemesi ve peyzajı ile birlikte halkın hizmetine sunulması için çalışmalara başlanılması talimatını verdi.

“Şehit Aileleri ve Gazilerle yemek”

İskele URİT Restoranda düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle yemekte buluştu. Kaymakam Dayanç, “Sizler bizim başımızın tacı, aziz şehitlerimizin emanetisiniz, sizler için ne yapsak azdır, devletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile her türlü yanınızdayız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Özbek tarihi dokusuna kavuştu!

Özbek tarihi dokusuna kavuştu!

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster