Ana Sayfa Gündem, Yerel Yönetimler 8 Kasım 2022

Urla’da Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

Urla Kaymakamı ve  Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla Otelciler Derneği, Urla Bağ Yolu Derneği ve Urla Gastronomi Rotası Temsilcileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda; tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri ile öne çıkan Urla’nın turizm anlamında potansiyelinin geliştirilmesi ve pastadan daha fazla pay alabilmesi için yapılması gerekenler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Uluslararası bilinirliğin arttırılarak, marka değerinin yükseltilebilmesi için işbirliği halinde çalışılması gerektiğine vurgu yapan Başkan v. Kaymakam Dayanç, “Urla’mızı cazip kılan kültürel değerleri, tarihi ve doğal dokusunu koruyarak yolumuza devam etmemiz, hizmet sektöründe standartları yüksek tutmamız ve kaliteden asla ödün vermememiz gerekiyor. Urla Belediyesi olarak turizm konusunda tüm paydaşlara her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda özel sektörün dinamizmine güveniyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster