Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Yerel Yönetimler 5 Ağustos 2022

AK Partili Kaya’dan Yoğun Urla Mesaisi! Tunç Soyer’e Yarımada tepkisi…

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü İzmir’in Urla ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi.
AK Partili Kaya’ya, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Barış Bükülmez, İl Yöneticisi Leyla Okyay ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
Gülbahçe Köyü’nde Kahvaltı, Batı Köylerinin Muhtarlarıyla Toplantı…
Gülbahçe Köyü’nde düzenlenen kahvaltıyla başlayan programda Kaya, Muhtar Halil Şener ve köy halkıyla bir araya geldi. Kahvaltıda köyün sorunlarını dinleyen Kaya, Gülbahçe Balıkçı Barınağı’nın yapılması planlanan alanda incelemeler yaparak sürecin takipçisi olacağını dile getirdi. Heyet, Gülbahçe’de faaliyet gösteren Sağlık Ocağı’nı ziyaret etti.
Kaya programına Barbaros Köyü Muhtarı Barbaros Ersan ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam etti. Barbaros Köyü’nde bulunan göletleri yerinde inceleyen Kaya daha sonra Uzunkuyu Köyü’nde Batı Köylerinin Muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Programı kapsamında Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Kaya, Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Güle ile bir araya gelerek mahallelinin taleplerini dinledi.
Kaya’nın programı, AK Parti Urla İlçe Başkanlığı’nda Altıntaş Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu ve 1001 No’lu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.
HEM HİZMET YAPMIYORLAR, HEM DE YAPILMAK İSTENENLERİ ENGELLİYORLAR!
Kaya ilçe ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Yarımada’nın her bölgesinde olduğu gibi Urla’da da CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretmediğini ifade eden Kaya, “CHP’li Büyükşehir Belediyesi Urla’da hem hizmet yapmıyor, hem de yapılmak istenen hizmetleri engelliyor. Urla’nın çehresini değiştirecek, ilçedeki otopark sorununu tümüyle bitirecek olan Urla Meydan projesini engellediler” dedi.
KANALİZASYON YOK, ATIK SU BEDELİ VAR!
Urla’nın bazı mahallelerinde vatandaşların kanalizasyon olmamasına rağmen atık su bedeli ödediğine dikkat çeken Kaya, “Urla’nın Büyükşehir Belediyesi kaynaklı sorunları dağlar kadar. Yıl olmuş 2022, Türkiye’nin gözbebeği Urla’da kanalizasyonsuz mahalleler var. Kanalizasyonu olmayan mahallelerin sakinleri, yıllardır foseptik çukurları ve vidanjör ile yaşıyor. Kanalizasyon suları birçok yerde sağlıksız foseptik sisteminden dolayı sokağa akıyor. Üstüne üstlük, vermedikleri hizmetin bedelini atık su bedeli altında her ay vatandaştan tahsil ediyorlar. Kanalizasyon hattının olmadığı yerlerde atık su bedelini almak ne insanidir, ne de vicdanidir” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster