Ana Sayfa Gündem 1 Nisan 2022

Urla’yı fırtına vurdu! Çatılar yollara uçtu!

Bahri Karataş (KHA)

Urla’da etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor. Kent genelinde fırtına etkisini gösterdi. Fırtına nedeniyle çatılar yollara uçtu.

İçmeler Mahallesi’nde yola uçan çatı nedeniyle, güzergahta sefer yapan 961 Hat numaralı İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot otobüsü zoranlar yaşadı.

Kopan çatının yola devrilmesini, telefon direğinde ki kablolar tuttu. Ekipler ilerleyen saatlerde çatıyı olduğu yerden kaldırdı.

Öte yandan Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İzmir il genelinde güney ve güneybatı yönlerden devam eden rüzgarın, 3 Nisan gecesine kadar kuvvetli rüzgar (40-60 km/s) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/s) şeklinde esmesi beklendiği belirtildi. Kuvvetli rüzgarla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster