Ana Sayfa Gündem, Siyaset 14 Nisan 2023

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı ve Ömür Şanlı Urla’yı ziyaret etti

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı gösterilen Şebnem Bursalı ve Ömür Şanlı, 14 Nisan 2023 Cuma günü İzmir’in Urla ilçesini ziyaret etti.
Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından saha çalışmalarına başlayan Bursalı ve Şanlı’ya, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte partililer eşlik etti.
Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç’ı ve Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman’ı ziyaret ederek programına başlayan heyet daha sonra ilçe merkez esnafını ziyaret etti. Program, AK Parti Urla İlçe Başkanlığı’nın Urla Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu İftar Çadırı’nı ziyaret ederek devam etti. Partililerin ve vatandaşların katılımıyla birlikte gerçekleşen iftar programının ardından Bursalı ve Şanlı, çay sohbetinde partililerle bir araya geldi.
Sahada alınan tepkilerin çok güzel ve olumlu belirten Şebnem Bursalı ilçe ziyaretinin ardından AA Muhabirine açıklamada“30 senelik gazeteciyim. Orada siyaseti yazdık, çizdik. Edindiğimiz tecrübeleri, izlenimleri şimdi de masanın bu tarafında inşallah bir hizmet, bir aracı, bir köprü olarak Ankara’da devam ettireceğiz. Gerçekleşen aday tanıtım toplantısının ardından bugün Seferihisar ve Urla ile başladık. Saha aldığımız tepkiler son derece güzel, olumlu. Teşkilatımız sağ olsun gümbür gümbür çalışıyorlar. Hiç boş bırakmamışlar onu görüyoruz. Bizler de ne kadar çok insana ulaşabilirsek onların sesi, soluğu, sözcüsü olmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
Ömür Şanlı AA Muhabirine yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız başladı. Cuma günü inşallah rabbim çıktığımız bu davada, bu yolda bizleri mahcup etmez. Vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yaptık. Ben hep şunu söylüyorum, gittiğimiz zaman o ilçede kimin duası tutmuşsa inşallah bu ilçede bu çadırda yapılan bir dua varsa rabbim inşallah bizlere de nasip eder o duayı. Hepimiz için hayırlısı olsun, biz vekilimizle beraber bugün esnaflarımızı, teşkilatımızı dolaştık. Belediye Başkan Vekilimizi ziyaret ettik, çok güzel çalışmalara imza atılmış. İnşallah güzel olacak” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster