Ana Sayfa Gündem, Siyaset 15 Mart 2023

AK Parti Urla’da SKM, Şengüler’e emanet!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde “Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin “Anayasamızın 116. maddesinin verdiği yetkiyle, 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması gereken cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzalamış bulunuyorum” açıklaması ve kararın resmi gazetede yayınlanmasıyla, AK Parti Teşkilatlarında seçim çalışmaları hızlandı.
AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, gerçekleşecek olan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Urla Seçim Koordinasyon merkezi başkanlığına, geçtiğimiz seçimlerde birçok görevi üstlenen, Urla’nın yakından tanıdığı tecrübeli siyasetçi Önder Şengüler’i atadı. Bu atamayla birlikte AK Parti Urla Teşkilatı, seçim çalışmalarına da başlamış oldu.Fotoğraf açıklaması yok.Gazetemize açıklamalarda bulunan Şengüler, bu görevlendirme ve gerçekleşecek olan seçim çalışmaları ile ilgili olarak “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Seçim çalışmalarımızı da bu doğrultuda sessiz ama etkili bir şekilde gerçekleştireceğiz. İl Başkanlığımıza ve Urla İlçe Başkanımız Sayın Murat Nart’a beni bu onurlu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. 7/24 çalışma prensibi ile kurduğumuz SKM ekibi, çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. SKM yönetimimizi bir kaç gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız. Çok etkin bir çalışma programı hazırlıyoruz. Urla’da çalmadık bir kapı dahi bırakmayacağız. Urla’da yaşayan vatandaşlarımız, talepleri ve sorunları için her zaman bizimle iletişime geçebilirler. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve Urla’mıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster