Ana Sayfa Gündem 20 Aralık 2021

Aydınhan, Esnaf Odası Başkan Adaylığını Açıkladı!

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Mart ayında gerçekleşecek olan seçimli olağan genel kurulu öncesinde, mevcut başkan Ahmet Birol Aydınhan adaylığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçim çalışmalarına başladığını belirten Aydınhan açıklamasında “Çok kıymetli esnaf ve sanatkâr üyelerimiz; Bildiğiniz üzere 2022 yılının Mart ayında, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimli Olağan Genel Kurulumuz gerçekleşecektir. Önümüzdeki dönemde de adaylığımı Sanayi Sitemizde bulunan köklü esnaflarımız Çelik Usta ve Abdullah Usta’nın yanında, çok kıymetli Sayın İsmet Erak, Sayın Günay Öz ve Sayın Muharrem Uslucan başkanlarımla beraber, yapmış olduğumuz ziyaret esnasında adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Kısa bir süre zarfında, genç, dinamik ve odamıza değer katacağına inandığım yol arkadaşlarımızla beraber sizlerin karşısına çıkacağız. Şimdiden genel kurulumuzun, Urlamıza ve esnaf sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, sağlık günler ve hayırlı işler dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster