Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem 16 Haziran 2021

Aydınhan’dan Ticaret Odası hakkında ilk açıklama

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız “Urla Ticaret Odası için geri sayım başladı” haberinin ardından Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’dan ilk açıklama geldi.

Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulunan Aydınhan “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Urla’da bir ticaret odasının olmasının gerekliliğini savunduk. Bu fikri her zaman da dile getirdik. Ticaret odası kurulması için girişimlere başlanmış olması, düşüncemizde ne kadar haklı olduğumuzu görmek bizi fazlasıyla mutlu etti. Beklentimiz, Ticaret Odası’nın sadece ilçemiz ile sınırlı kalmaması, tüm yarımadaya dokunması yönünde. Urla hem konum olarak hem de nüfus olarak yarımadanın merkezi konumunda. Tüm yarımadaya hizmet eden bir ticaret odasının ilçemiz sınırlarında olması ve bu kurumun başkanlık konumu için değil de hizmet için kuruluyor olmasını arzu ediyoruz. “ dedi.

Ne olmuştu?

Çeşitli sektörlerde 2000’i aşkın şirkete ev sahipliği yapan ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ilçe sınırları içerisinde bulunması gibi etkenlerle yarımadanın gözdesi konumunda olan Urla’da ticaret odası kurulması için gerekli girişimlere başlanmış, oda başkanlığı için iki isim öne çıkmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster