Ana Sayfa Eğlence, Genel, Gündem, Yaşam 3 Temmuz 2021

Bahane Restoran’dan Görkemli Açılış

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan, Kaya ailesi bünyesindeki Bahane Restoran’ın açılışı 2 Temmuz 2021 Cumartesi günü görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Murat Kaya ve Fırat Kaya’ya ait olan işletmenin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Köklü, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla’nın köklü esnaflarından İsmet Gecikmiş ve Urlalılar katıldı.

İsmet Gecikmiş açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmasında “İlçemize böylesine güzel bir işletmeyi kazandırdıkları için Kaya ailesine çok teşekkür ederiz. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Allah utandırmasın” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra misafirler Bahane Restoran’da düzenlenen kokteyle katıldı. Açılış coşkusu Nilay Dikay’ın sahne performansıyla devam etti.

Bahane Restoran’da eğlence bitmiyor

Bahane Restoran’da eğlence 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü Tepecik Senfoni Orkestrası, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü Haluk Elvan ile devam edecek. Her akşam canlı müziğin yapılacağı restoran hakkında detaylı bilgi almak için 0 534 272 77 71’i arayabilirsiniz.

Bahane Kaya Restoran / Adres: Torasan Mahallesi, İzmir-Çeşme Asfaltı Cad. No:304 (Eski ESOPARK) 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster