Ana Sayfa Gündem, Uncategorized 29 Nisan 2022

Bayram öncesi trafikte farkındalık! Kurallara uyalım…

İçişleri Bakanlığı’nın yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Türkiye’de eş zamanlı olarak farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlediği emniyet kemeri uygulaması 29 Nisan 2022 Cuma günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.

Etkinliğe Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Odası Başkanı Günay Öz katıldı.

Urla Merkez’de uygulama yapılarak sürücülere bilgilendirici broşür verdi. Vatandaşların bayramını da kutlayan Dayanç, emniyet kemeri takılması konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster