Ana Sayfa Gündem 22 Nisan 2022

Çekirge bu kez sıçrayamadı! 51 yıl hapis cezası bulunan hükümlü…

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Aliağa İlçesinde, 86 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 51 yıl 7 ay hapis cezası bulunan 30 yaşındaki hükümlü O.U. jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri ( JASAT),yakalanmamak için sık sık yer değiştiren, hakkında kesinleşmiş 51 yıl 7 ay hapis cezası bulunan hükümlü O.U., yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı ihbarını aldı. Ekipler, 86 ayrı suçtan (76 adet Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının araç olarak kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, 4 Adet Dolandırıcılık, 1 adet Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, 1 adet Hakaret, 1 adet Askeri Ceza Kanununa Muhalefet, 3 adet Başkasına ait Banka veya Kredi Kartının Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama) suçlarından hükümlü O.U.’nun Fatih Mahallesinde bir adreste olduğunu tespit etti.

Adrese yapılan baskında, annesine ait tarlada konteyner içinde gizlenen O.U. kıskıvrak yakalandı. O.U.’nun bugüne kadar yakalamak için sürekli yer değiştirdiği, yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen O.U. tutuklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster