Ana Sayfa Gündem 15 Mayıs 2022

Çeşme’deki cinayet aydınlandı! İtiraf ettiler…

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Çeşme ilçesinde 12 Mayıs’ta kayıp başvurusu yapılan Adem Tan’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti işleyen Ü.G. ve N.T. ,polis tarafından gözaltına alındı, ardından tutuklandı.

Bekçilik yapan Adem Tan’ın yakınları emniyete kayıp başvuru yaptı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Tan’ ı bulmak için çalışma başlattı. Adem Tan’ ın 12 Mayıs Perşembe günü, kayıp başvurusu yapıldığı gün Mamur Baba bölgesinde öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olayı çözmek için ekipler harekete geçti. Yaptıkları teknik ve fiziki takible cinayeti işleyen şüphelilerin kimliğini tespit etti. Düzenlediği operasyonla zanlılar Ü.G. ve N.T., kıskıvrak yakalayıp, gözaltına aldı. Yapılan sorguda cinayeti işlediklerini itiraf eden Ü.G. ve N.T. , Çeşme Adliyesi’nde nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster