Ana Sayfa Gündem 18 Aralık 2021

Çevre İçin Engelsiz Adımlar Defilesi…

Bahri Karataş (KHA)

Türk Kızılay Urla, Ege Üniversitesi Su Ürunleri Fakültesi Dekanlığının desteğiyle yürütülen Şenlendirme Projesi” kapsamında bu yılın son defilesini, Fakültenin Binbir Gıda Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Urla, Ege Üni. Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı’nın desteği ile sürdürdüğü” Kızılay Şenlendirme” Projelerinin kapanışını Fakültenin Binbir Gıda Konferans Salonunda “Çevre İçin Engelsiz Adımlar Defilesi” gerçekleştirdi.

Türk Kızılay Urla’nın sürdürdüğü Kızılay Şenlendirme Projelerinin kursiyerleri tarafından tasarlanan, dikilen ve engellilerin mankenliği ile gösterime sunulan defilenin sunuculuğunu İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet yaptı.

Etkinliğe Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Uğur Sunlu Dekan Yrd.sı Prof.Dr M.Tolga Dinçer, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Gülnur Metin, Yerel Sistem Yöneticisi Yüksek Açıkgöz, Araştırma Gör. Dr. Irmak Kurtul, Türk Kızılay İzmir, Karşıyaka, Bornova ve Gaziemir Şube Başkanları, öğrenciler ve Kızılay gönüllüleri katıldılar.

Etkinliğin ardından Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık, “Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı pek çok projemizde destekçimiz olarak yer alarak bizleri hep onurlandırdı ve başarılarımıza katkı koydu. Güzel çocuklarımızın engelleri aşma yolundaki adımlarına katkı koyan tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürler. Çocuklarımızın sosyalleşmelerine ve toplumsal entegrasyonun önemine vurgu yapan bu etkinlikte ise birebir yanımızda olmaları bizi, engelli ailelerini ve güzel çocuklarımızı onurlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster