Ana Sayfa Gündem 7 Mayıs 2022

CHP Urla, Üç Fidan’ı andı…

Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanlığı, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı andı.
6 Mayıs 2022 Cuma günü, Urla Üç Fidan Parkı’nda gerçekleşen anma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’u vekaleten Dilek Es Çınarlı, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları’nın yanı sıra 68 kuşağından Mehmet Sürücü, Zühre Sürücü, Salman Kaya, Cevat Ercişli, Nadihe Ercişli, Eyüp Neşat Yıldırım ve Alevi Kültür Dernekleri Urla Şubesi katıldı. Anma töreninin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur; “Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı Üç Fidan Parkımızda, 68 kuşağından Mehmet Sürücü, Zühre Sürücü, Salman Kaya, Cevat Ercişli, Nadihe Ercişli, Eyüp Neşat Yıldırım ile birlikte andık. Tam bağımsız Türkiye için mücadele eden Devrim Şehitlerimizi hiç bir zaman unutmayacağız. Fikirleri fikirlerimizdir!” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster