Ana Sayfa Gündem 4 Aralık 2022

CHP Urla’dan Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Kadın Kolları öncülüğünde, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’ düzenlendi.
Urla Kaya Event Garden’da düzenlenen kahvaltıya önceki dönem milletvekillerinden Musa Çam, önceki dönem Buca Belediye Başkanlarından Ertan Erdek, önceki dönem Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, eski ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Temsilcileri, çevre ilçelerin CHP Kadın Kolları, STK Temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Yoğun katılımın gerçekleştiği kahvaltı organizasyonunda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Covid-19 salgınından sonra düzenlenen bu etkinlik için tüm kadın kollarına teşekkür ederken “Mevki, makam, cinsiyet gözetmeksizin insana insan olarak değer verip, refah içinde yaşayan bir toplum oluşturmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızın toplumda hak ettiği yere gelebilmesi için, çocuklarımızın daha aydınlık bir ülkede büyüyüp, hayatını kendi topraklarında özgürce devam ettirmesi için mücadelemize eşlik eden başta kadın kolları başkanım Deniz Ulçay ve tüm CHP Urla Kadın Kolları Yönetimi olmak üzere evinde, işinde, sokakta yarınlarımız için büyük bir özveri ile çalışan siz kadınlarımıza emekleriniz için şahsım ve tüm yol arkadaşlarım adına teşekkür ederim. İktidar yolunda olduğu gibi, iktidar olduğumuzda da birlikte olacağımız nice birlik ve beraberlik buluşmalarına. İyi ki varsınız, afiyet olsun” ifadelerine yer verdi.Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Ulçay’da gerçekleştirdiği konuşmada kadın kolları olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları dile getirirken “Çok değerli yol arkadaşlarım ile çıktığımız bu yolda uzun süredir dinlenmeden, yorulmadan, inançla çalışmayı şiar edinen örgüt emekçileriyiz. Bizler, yoksulluğu yönetmeye değil, yok etmeye talip olan CHP’yi iktidara taşıma yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma ile umutları tazelemeye talibiz. Ülkede demokrasi iklimi oluşturmak için durmadan, yorulmadan daha yaşanabilir bir yurt için birleşeceğiz, ortaklaşacağız, bütünleşerek büyüyeceğiz. Umudu örgütleyeceğiz, birlikte mücadele edecek, hep birlikte kazanacağız. Sadece iktidarı değil düzeni de değiştireceğiz. Yoksulluğu ve yolsuzluğu ülkemizden silip atacağız. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kahvaltı, Cumhuriyet Halk Partisi Urla Kadın Kolları’nın gerçekleştirdiği etkinliklerin yer aldığı barkovizyon gösterisiyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster