Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam 19 Haziran 2021

CHP Urla’dan esnaf mesaisi

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılınç, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İlçe yönetimi ve ilçe kadın kollarıyla bir araya gelen Kılınç, daha sonra CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve ilçe örgütü ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Kani Beko ve Tacettin Bayır’la birlikte çeşitli bölgedeki esnafları ziyaret eden CHP Urla İlçe Örgütü, Sevda Erdan Kılınç’la birlikte Urla merkez ve sanat sokağı esnafını ziyaret etti .

Vekillerimiz sorunlarımızı dinliyor, sesimizi duyurmamıza yardımcı oluyor

Özellikle son günlerde yapılan ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren bir esnaf “Vekillerimizi yanımızda, bizlerle iç iç olduklarını görmekten çok mutlu oluyoruz. Sorunlarımızı dinliyor, sesimizi suyurmamıza yardımcı oluyorlar” dedi.

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada “İzmir Milletvekilimiz Sayın Sevda Erdan Kılınç ve İl Başkan Yardımcılarımız ilçe başkanlığımızı ziyaret etti. Ardından Meclis Üyelerimiz, Parti Yönetimimiz ve Kadın Kollarımız ile birlikte Zafer Caddesi ve Sanat Sokağı esnafımızı ziyaret ettik. Ekonomik kriz ve salgın döneminde yaşadıkları sıkıntıları dinledik. Kadın Kooperatifimizi de ziyaret ederek üretken, çalışkan kadınlarımızla bir araya geldik” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nın programı dahilinde önümüzdeki günlerde saha çalışmalarının giderek artması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster