Ana Sayfa Gündem 2 Nisan 2022

Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu ilk kez kadın adayla seçime giriyor!

2022 yılının Ekim ayında yapılacak İzmir Barosu Olağan Genel Kurullu seçimine, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu ilk kez kadın adayla katılıyor.

Cumhuriyetçiler yaptıkları toplantı sonrası, Av. İlke Erol’ un grupları adına başkan adayı olduğunu açıkladı

Bahri Karataş (KHA)

İzmir Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu 2022 Baro seçimlerine önceki dönem İzmir Barosu Genel Sekreteri İlke Erol’un başkan adayları olduğunu açıkladı.

İzmir Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu ilk kez Kadın Başkan aday İle seçimlere giriyor. Grup üyeleri yaptıkları toplantının ardından, Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde adaylarının İlke Erol olduğunu duyurdu.

İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, başkan adayı olarak açıklanan Av İlke Erol, “Geleceğimizin gücü genç meslektaşlarımız ve geçmişimize yön veren kıdemli meslektaşlarımızla bir araya geldi. Toplantıda Ekim ayında yapılacak olan İzmir Barosu Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda grubumuzu temsil etmek üzere başkan adayı olarak şahsıma gösterilen güven ve desteğe teşekkür ederim. Gücümüzü meslektaşlarımızdan aldığımız, meslek örgütü kimliğinden çıkmayan güçlü ve saygın bir Baro için tüm meslektaşlarımızın aktif katılım gösterdiği, enerji ile tecrübenin, akıl ile cesaretin birleştiği, etkin bir yönetim anlayışını benimseyerek çalışmakta kararlıyız. Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için hayırlı olması dileğiyle” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster