Ana Sayfa Gündem, Yaşam 29 Temmuz 2022

Deri Group Gayrimenkul’de 2022 yılının ilk yarı ödül töreni gerçekleşti!

20’yi aşkın uzman danışman kadrosuyla İzmir’in Urla ilçesinde faaliyet gösteren Deri Group Gayrimenkul, 2022 yılının ilk yarısını kapsayan ödül törenini gerçekleştirdi.
29 Temmuz 2022 Cuma günü Urla Kaya Bahane Restoran’da gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Deri Group Gayrimenkul kurucusu Sibel Deri “Bugün burada, çok güzel bir aile olarak bir aradayız. 2022 yılının ilk yarısını geride bırakırken ofisimizde “En fazla işlem yapan”, “En fazla ciro yapan”, “En fazla yetki belgesi alan” ve “En iyi dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanı” ödüllerini takdim edeceğiz. Başladığımız bu uygulama her altı ayda bir devam edecek. Burada sizlerle birlikte olmak, sizlerle birlikte çalışmak çok güzel bir duygu. İyi ki bu adımı atmışım ve bugün sizlerleyim” ifadelerine yer verdi.
Açılış konuşmasının ardından gerçekleşen ödül töreninde 2022 yılının ilk yarısında en fazla işlem yapan Çağıl Oray Altınok ve Özge Mülayimoğulları ortaklığında 15.07 Team olurken ikinci Esra Kayatekin, üçüncü ise işlem sayıları eşit olan Yılmaz Ünsalan ve Gizem Keneş oldu.
2022 yılının ilk yarısında en fazla ciro yapan Taner Öner ve Orkun Çamlı ortaklığında Focus Team olurken, Çağıl Oray Altınok ve Özge Mülayimoğulları ortaklığında 15.07 Team oldu. En fazla ciro yapan üçüncü ise Esra Kayatekin oldu. En fazla yetki belgesi alan İrem Özcan olurken en iyi pazarlama ve sosyal medya uzmanı ödülünü de Cansu Kıraç aldı. Ödül töreninin ardından Deri Group Gayrimenkul ailesi olarak keyifli zaman geçirildi…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster