Ana Sayfa Genel, Gündem, Uncategorized 8 Mart 2022

Esnaf Odası Başkan Adayı Fırat Gül’den Lavanta Tohumlu 8 Mart Kutlaması…

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşecek olan Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıklayan Fırat Gül, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın esnafa lavanta tohumu dağıttı.

“Birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum”

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Dünyada her şey kadının eseridir” bizler de bu anlayış ve bilinçle kadın esnaf ve sanatkârlarımızın gününde farklı bir şeyler ortaya koymak istedik diyerek açıklamalarına başlayan Gül, “Bugün emekçi kadınlar günü. Belki de esnaflığın en zor döneminden geçerken kadın esnaflarımızın ayakta kalması, ilçemizde güzelliklere imza atması toplumumuz için çok değerli. Kadınlar bizim geleceğimiz. Onların emeklerini ve mücadelelerini görüyoruz.

Birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir kez daha belirtmek isteriz ki, ekip olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda demokrasi mücadelesi veren Urlalı emekçi kadınlarımızın umudu ve heyecanı olacağız. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster