Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam 10 Temmuz 2021

İplikçi, Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu’na seçildi

Urla’da gayrimenkul değerleme uzmanı olarak faaliyet gösteren Ali Emre İPLİKÇİ hemşehrimiz, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin İstanbul’da yapılan 11. Olağan Genel Kurul’unda Yönetim Kurulu’na seçildi.

Bünyesinde yaklaşık 10 bin üye barındıran Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri, İstanbul Küçükbakkalköy Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü toplantı salonunda yapıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden değerleme uzmanlarının katıldığı seçimlerin kesinleşen sonucu ilan edildi.

Genel Kurul seçimlerinde yönetim kurulu üyeliğine ilçemizden Ali Emre İplikçi seçildi. İplikçi geçtiğimiz senelerde de bir çok aktif görevde rol almıştı.

Değerleme Uzmanlığı Nedir?

Değerleme sektörü, krediye konu gayrimenkuller, kamulaştırma, özelleştirme, uyuşmazlık ve mülkiyet davaları, kentsel dönüşüm, sigorta, vergi, gayrimenkul odaklı finansal varlık ve hakların değerlemesi gibi birçok amaçla faaliyet göstermektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster