Ana Sayfa Gündem 21 Mart 2022

İzmir’de 2 terör örgütü üyesi yakalandı!

Bahri Karataş (KHA)

Yasadışı yollarla Türkiye’ ye giren, Suriye’de PKK/KCK-YPG/PYD silahlı terör örgütü faaliyetletinde bulunan R.T. ile FETÖ / PDY Silahlı Terör örgütü üyesi olmaktan aranan T.K., İzmir’de jandarma operasyonu sonucu yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,terör örgütü faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik, 21 Mart Nevruz tedbirleri kapsamında iki ilçede ayrı operasyonlarda düzenledi.

Suriye’ de PKK/KCK-YPG/PYD silahh terör örgütü içerisinde faaliyet göstererek yasadışı yollardan ülkemize girdiği tespit edilen R.T., Karabağlar’ da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmaktan aranan T.K. ise Balçova ilçesinde gizlendikleri yerde yapılan operasyonla gözaltına alındı. İki şüpheli işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster