Ana Sayfa Gündem 29 Kasım 2021

İzmir’de yaşama ‘fırtına’ engeli! Seferler iptal edildi, deniz taştı!

Bahri KARATAŞ (KHA)

İzmir Valiliği, 29 Kasım 2021 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren olumsuz hava şartları nedeniyle, fırtına ve lodos uyarısı yapmıştı.İl genelinde kuvvetli olan fırtına ve lodos ile Karşıyaka’da deniz taşarken tramvay durağı sular altında kaldı. Ayrıca yapılan açıklamada arabalı/arabasız tüm vapur seferlerinin durdurulduğu açıklandı.

Valilik yaptığı açıklamada, “bölgemizde İzmir İl genelinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli fırtına, yerel olarak tam fırtına (70-110/ km/ saat)şeklinde esmesi beklendiğinden, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Fırtınanın tahmini başlama- bitiş zamanı: 29.11.202106.00- 23.59

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster